Vrlo toplo i sunčano vrijeme, popodne moguć pljusak

Jutro vedro, a tokom dana nastavlja se vrlo toplo i pretežno sunčano vrijeme. Tokom popodneva na istoku razvoj oblaka može usloviti ponegdje malo kiše ili rjeđi pljusak sa grmljavinom.

suncano cvijece nova

Vjetar slab, istočni, a na jugu Hercegovine zapadni i jugozapadni. Minimalna temperatura vazduha od 9°C do 16°C, u višim predjelima oko 6°C.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 26°C do 32°C, u višim predelima oko 21°C.

PROGNOZA VREMENA ZA NAREDNA TRI DANA

U ponedjeljak (30.04):

Ujutro i prijepodne sunčano. U drugom dijelu dana ostaje sunčano, a na krajnjem jugoistoku razvoj oblaka ponegdje može usloviti po koji pljusak. Minimalna temperatura vazduha od 9°C do 16°C.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 24°C do 30°C, u višim predelima oko 20°C.

U utorak (01.05):

Ujutro vedro na jugu i istoku, a u ostalim krajevima mlo do umjereno oblačno. Tokom dana u Hercegovini i istočnim predjelima ostaje sunčano, a promjenljivo oblačno uz sunčane intervale i toplo vrijeme u ostalim krajevima.

Minimalna temperatura vazduha od 8°C do 15°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 22°C do 28°C, u višim predjelima oko 20°C.

U srijedu (02.05):

Ujutro i prijepodne malo do umjereno oblačno i pretežno sunčano. Od sredine dana jak razvoj oblačnosti donosi kišu lokalno i pljuskove sa grmljavinom, ponegdje će biti i i jači pljuskova sa mogućnošću i grada.

Minimalna temperatura vazduha od 10°C do 17°C, u višim predjelima oko 8°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 24°C do 29°C, u višim predjelima oko 22°C.

 

Posljednja izmjena Nedjelja, 29 April 2018 00:55

  • Izvor: sarajevo-rs.com
nazad na vrh

Servisne informacije

Prev Next