Više od mjesec dana usporen saobraćaj kod Sijeračkih stijena!

Odron kamenja na magistralni put M-18 Sarajevo - Foča, na lokalitetu Sijeračke stijene u Republici Srpskoj, dogodio se 15. aprila ove godine, a nadležne službe još uvijek se nisu ''izborile'' sa tim problemom, pa se saobraćaj odvija usporeno, po privremeno urađenom proširenju pored puta.

sijeracke stijene odron1

Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj odvija redovno, po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima. Na svim dionicama u usjecima i pored kamenih kosina upozoravamo na moguće odrone kamenja i zemlje na kolovoz.

Posebno izdvajamo putne pravce Karanovac-Kneževo-Turbe, Banja Luka – Crna Rijeka, Sarajevo – Foča i Rogatica – Višegrad. Na dionicama gdje su u toku radovi, saobraćaj reguliše privremeno postavljena saobraćajna signalizacija čije poštovanje je obavezno. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju, prilagođenu stanju i uslovima na putu.

Zbog izvođenja radova na izgradnji kružne raskrsnice u Istočnom Novom Sarajevu, na regionalnom putu R-446, dionica Kula – granica RS/F BiH Vraca 1, izmijenjen je režim saobraćaja na ukrštanju ulica Ive Andrića, Nikole Tesle i Vojvode Radomira Putnika (R-446), sa uredno postavljenom privremenom saobraćajnom signalizacijom.

GRANIČNI PRELAZI

Na GP u BiH jutros nema dužih zadržavanja.

Posljednja izmjena Srijeda, 23 Maj 2018 10:14

  • Izvor: sarajevo-rs.com
nazad na vrh

Servisne informacije

Prev Next