U protekla 24 sata rođene tri djevojčice u Kasindolu

bebe porodiliste ilustracija

U STANICAMA HITNE POMOĆI PREGLEDANO PACIJENATA

SOKOLAC: 14 pregleda
KC KASINDO: 45 prijema
KC FOČA: 20 pregleda , 8 kućnih posjeta

PORODILIŠTA – ROĐENO NOVOROĐENČADI:

KC KASINDO: rođene tri djevojčice,
KC FOČA: rođen jedan dječak.

VATROGASNE JEDINICE:

Han Pijesak, intervencija u ul.Aleksandra Karađorđevića na gašenju, u stanu zapaljenog bojlera i plastične kade od 18,15, do 19,15 časova. Požar ugašen, a intervenisala 3 vatrogasca sa 2 vatrogasna vozila.

ELEKTRODISTRIBUCIJA:

Sokolac, kvar jutros od 01,30 na kompletnom 10 kv dalekovodu Kaljina, otklanjanje kvara se očekuje u toku dana. Rudo, planirani radovi na sanaciji 10 kv dalekovoda ,,Strgačina“, bez napajanja električnom energijom će ostati svi potrošači koji se napajaju sa trafo stanica ,,Grivin“ i ,,Setihovo“, od 09,00 do 14,00 časova.

AUTO MOTO SAVEZ:

Saobraćaj se jutros na svim važnijim putevima u RS odvija bez zastoja i posebnih ograničenja. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina upozoravamo na učestale odrone zemlje i kamenja na kolovoze. Posebno izdvajamo putne pravce Sarajevo- Foča i Rogatica-Višegrad.

Zbog izvođenja radova na izgradnji kružne raskrsnice u Istočnom Novom Sarajevu ,na regionalnom putu R -446,dionica Kula-granica RS/FBiH Vraca 1, izmjenjen je režim saobraćaja na raskrsnici ulica Ive Andrića, Nikole Tesle i Vojvode Radomira Putnika ,sa uredno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog većeg odrona,na magistralnom putu M-18 Sarajevo –Foča ,na lokalitetu Sijeračke stijene ,saobraćaj se još uvijek odvija usporeno,jednom saobraćajnom trakom,po privremeno urađenom proširenju pored puta i prohodno je za sve vrsta vozila.

Posljednja izmjena Srijeda, 04 Juli 2018 13:19

  • Izvor: sarajevo-rs.com
nazad na vrh

Servisne informacije

Prev Next