U protekla 24 sata rođene tri bebe u Kasindolu

porodiliste bebe

U STANICAMA HITNE POMOĆI PREGLEDANO PACIJENATA

SOKOLAC: 19 pregleda
KC KASINDO: 38 prijema
KC FOČA: 14 pregleda , 4 kućne posjete

PORODILIŠTA – ROĐENO NOVOROĐENČADI:

KC KASINDO: Rođeni jedan dječak i dvije djevojčice.
KC FOČA: Rođeni jedan dječak i tri djevojčice.

VATROGASNE JEDINICE:

Han Pijesak, intervencija(dva vatrogasca sa jednim vozilom) u Malom Polju na gašenju rastinja i šume u vremenu 14,30-16,10. Ugašeno.

Rogatica, intervencija (dva vatrogasca sa jedni vozilom) u širem rejonu Žvaljevina na gašenju suve trave i niskog rastinja u vremenu 15,00-16,45.Ugašeno.

ELEKTRODISTRIBUCIJA:

Han Pijesak, planirani radovi na kompletnoj trasi 10 kV dalekovoda Zalukovik-Han Pijesak u vremenu 08,00-16,00.

AUTO MOTO SAVEZ:

Saobraćaj se na većini puteva u RS odvija nesmetano po pretežno suvim kolovozima uz povoljne usllove za vožnju.U kotlinama i duž riječnih tokova, kao i preko planinskih prevoja,skrećemo pažnju na mjestimično smanjenu vidljivost zbog jutarnje magle.

Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina učestali su odroni kamenja i zemlje na kolovoz. Na svim putnim pravcima savjetujemo opreznu vožnju uz obavezno posjedovanje zimske opreme. Na putevima gdje su u toku radovi postavljena je privremena saobraćajna signalizacija čije je poštovanje obavezno.

Na magistralnom putu M-18 ,dionica Brod na Drini-Šćepan Polje (granica BiH/CG), na snazi je zabrana saobraćaja za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 T. Na GP jutros nema dužih zadržavanja.

 

Posljednja izmjena Srijeda, 04 April 2018 12:10

  • Izvor: sarajevo-rs.com
nazad na vrh

Servisne informacije

Prev Next