U OC "Jahorina" prezadovoljni rezultatima ostvarenim nakon 100 dana zimske sezone Istaknuto

Napišite komentar

jahorina skijanje 2018 sarsU Olimpijskom centru "Jahorina" zadovoljni su nakon 100 dana trajanja zimske turističke sezone, a najavljuju da veliki broj posjetilaca i skijaša tek stiže na planinu.

Iz OC "Jahorina" danas je saopšteno da je na Jahorini tokom trajanja ove sezone skijalo gotovo 175.000 skijaša, a da su prihodi od prodaje karata dostigli više od 4,9 miliona KM i premašili prihode za 75 odsto.

Kako kažu, to je još jedan od dokaza da je novi menadžment Olimpijskog centra "Jahorina" vratio povjerenje u Jahorinu, te da je ova planina jedna od destinacija u regionu koja ima najbolji odnos cijena - kvalitet, odnosno da za najmanje uloženih sredstava korisnici dobijaju uslugu zavidnog kvaliteta.

U OC "Jahorina" ističu da su ponosni na činjenicu da je u posljednjih osam godina prvi put iskazan pozitivan poslovni rezultat od 544.798 KM, da su prihodi od prodaje karata u prvoj sedmici marta veći za 270 odsto u odnosnu na prošlu godinu.

Direktor OC "Jahorina" Dejan Ljevnaić rekao je da su za hotel "Bistrica" prihodi za prvu sedmicu marta veći za 250 odsto i dodao da su pored impresivnog poslovnog rezultata u ovom preduzeću, postignute i uštede u različitim segmentima poslovanja u iznosu od više od 15 miliona KM.

Nove turiste Jahorina očekuje već krajem ove sedmice na otvaranju prvog zimskog EXIT-ovog Festivala 84, koji će biti održan na planini od 15. do 18. marta 2018. godine na četiri različite lokacije.

Danas na Jahorini preovladava toplo vrijeme, trenutna temperatura vazduha je 7°C, visina snijega iznosi 45 cm i snijeg na stazama je u fazi topljenja, te s toga su u funkciji šestosjedi "Ogorjelica 2" i "Poljice", Ski lift "Poljice" i dječiji poligon i Ski vrtić "Poljice".

Ostali vertikalni transporti nisu u funkciji.

 

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh