Menu
A+ A A-

Ostalo je još malo mjesta u "Bistrici" pred novogodišnju noć

hotel bistrica zimi jahorina sarsOtvaranje zimske turističke sezone na olimpijskoj planini Jahorini se bliži, a radovi na uređenju novih skijaških staza, kao i izgradnje i proširivanja parking prostora su u završnoj fazi. 

Portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Sanja Ćeremidžić rekla je za Sarajevo-RS portal da Jahorina raspolaže trenutno sa 21. kilometrom novouređenih alpskih staza sa signalizacijom i djelimičnom osposobljenim sistemom za vještačko osnježavanje, koji, prema njenim riječima, garantuje 130 dana skijanja.

"Spremamo dva nova ski vrtića, nove prilaze skijalištu, nove parking prostore i još mnoogo toga. Zvanično otvaranje zimske sezone na Jahorini je od 14. do 17. decembra, kada će svi posjetioci Jahorine moći uživati u mnoštvu sadržaja", rekla je Ćeremidžićeva.

Ona je izdvojila koncerte Dženana Lončarevića na dan otvaranja sezone, 14. decembra, kao i koncert Miroslava Ilića 16. decembra.

"Oba koncerta će se održati na platou ispred hotela "Bistrica" i ulaz na koncerte će biti besplatan. Ukoliko se prije zvaničnog otvaranja ski sezone stvore pogodni vremenski i bezbjednosni uslovi otvorićemo staze za skijaše", istakla je ona.

Kada se radi o smještajnim kapacitetima na Jahorini povodom proslave Nove godine, kada će u najluđoj novogodišnjoj noći nastupiti pop pjevač Željko Joksimović, Ćeremidžićeva ističe za naš portal da je ostalo malo raspoloživog kapaciteta u hotelu "Bistrica".

"Rezervacija ima i apelujemo na sve zainteresovane da što prije rezervišu svoje mjesto za predstojeću zimsku sezonu, jer je hotel "Bistrica" konstantno popunjen", kaže ona i dodaje da će biti u potpunosti popunjen za novogodišnju noć.

"Za sve posjetioce, hotel "Bistrica" je pripremio i specijalne pakete pa smo za "Ski opening" u terminu od 14. do 17. decembra pripremili nevjerovatan paket koji uključuje tri noćenja u hotelu "Bistrica" i trodnevni "ski pass" za 99 evra", navodi Ćeremidžićeva.

Takođe, za vrijeme "Ekspo zima" koji će trajati od 7. do 10. decembra ljubitelji skijanja ostvaruju 10% popustana sve vrste ski karata.

 

 

nazad na vrh

Radio Sa-RS