Toplo i sunčano vrijeme se nastavlja, danas do 36°C

Ujutru sunčano i toplo, oko rijeka i po kotlinama ponegdje prolazna magla. Tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo vrijeme uz malo oblaka. Popodne na jugoistoku i jugozapadu razvoj oblaka koji će samo ponegdje u brdsko-planinskim predelima donijeti kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom.

suncano cvijece nova

Vjetar slab istočni, na jugu slab jugozapadni. Minimalna temperatura vazduha od 14°C do 20°C, na jugu do 23°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 31°C do 36°C, u višim predjelima od 27°C.

PROGNOZA VREMENA ZA NAREDNA TRI DANA

U četvrtak (09.08):

Nastavlja se pretežno sunčano i vruće vrijeme. Popodne na jugozapadu i jugoistoku razvoj oblaka uz rjeđu pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom u brdskim predjelima. Minimalna temperatura vazduha od 15°C do 21°C, na jugu do 24°C.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 32°C do 37°C, u višim predjelima od 27°C.

U petak (10.08):

Nastavlja se veoma toplo i pretežno sunčano vrijeme. Popodne samo ponegdje na planinama lokalni pljuskovi. Uveče i tokom noći nestabilnije vrijeme uz češću pojavu pljuskova sa grmljavinom na sjeveru i zapadu.

Minimalna temperatura vazduha od 15°C do 21°C, na jugu do 25°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 32°C do 37°C, u višim predjelima od 27°C.

U subotu (11.08):

Na sheveru i zapadu osvježenje uz povremenu kišu i pljuskove ujutru i sredinom dana. Na jugu i istoku ostaje sunčanije i toplije vrijeme. Popodne na jugu i istoku povremeni pljuskovi sa grmljavinom, a moguće su i lokalne nepogode.

Na sjeveru i zapadu popodne razvedravanje. Minimalna temperatura vazduha od 15°C do 20°C, na jugu do 25°C.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 26°C do 31°C, na jugu i jugoistoku toplije oko 35°C.

Posljednja izmjena Utorak, 07 Avgust 2018 20:54

  • Izvor: sarajevo-rs.com
nazad na vrh

Servisne informacije

Prev Next