Tokom dana više saobraćajnih nezgoda na području Sarajevsko-romanijske regije

Na području Sarajevsko-romanijske regije tokom dana je zabilježeno nekoliko saobraćajnih nezgoda koje su manje ili više prouzrokovali loše očišćeni putni pravci. Snijeg koji intezivno pada otežava odvijanje saobraćaja na većini puteva širom Srpske.

mercedes celjigovic udes

Tokom dana dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo teretno vozilo, koje se prevrnulo na putnom pravcu Mokro - Sokolac. Vozač kamiona je zadobio lakše tjelesne povrede i vozilom Hitne pomoći je prevezen u bolnicu u Istočnom Sarajevu.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske saopšteno je da je danas na području Romanije proglašena zabrana kretanja teretnim motornim vozilima zbog otežanih uslova za saobraćaj. Tačnije, zbog izutetno loše očišćenih putnih pravaca.

Takođe, na magistralnom putu M-5 Pale - Sarajevo, u mjesto Bulozi, danas oko 16:00 časova se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo više vozila, a učesnici su prošli bez težih tjelesnih povreda.

Izdvajamo putne pravce na kojima je saobraćaj otežan: Sarajevo–Sokolac-Rogatica, Trnovo-Foča-Gacko, Vlasenica-Han Pijesak, Mrkonjić Grad-Mliništa, Banja Luka- Kneževo –Turbe, Banja Luka-Čađavica i Kotor Varoš-Teslić.

Napominjemo da su dežurne ekipe zimskih službi na terenu i vrše čišćenje i posipanje. Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina učestali su odroni kamenja i zemlje na kolovoz.

Na svim putnim pravcima savjetujemo maksimalno opreznu vožnju, uz obavezno posjedovanje zimske opreme.

 

Foto: Radio OSM Pale

  • Izvor: sarajevo-rs.com
nazad na vrh

Servisne informacije

Prev Next