Tokom dana oblačno vrijeme praćeno kišom

Hladnije i pretežno oblačno uz padavine. Ujutru na jugu jača kiša, a u ostalim predjelima kiša slabija i mjestimična, dok je u višim planinama moguć i snijeg.

kisa kapljica u lokvi

Tokom dana pretežno oblačno uz povremenu kišu koja će biti češća na jugu i zapadu, a na sjeveru i sjeveroistoku će biti više suvog vremena uz kišu samo povremeno.

Vjetar slab do umjeren, sjeverni.

Jutarnja temperatura vazduha od 2°C od 8°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 8°C do 14°C, u višim predjelima do 5°C.

PROGNOZA VREMENA ZA NAREDNA TRI DANA

U ponedjeljak (02.04):

Rano ujutro oblačnije još ponegdje sa kišom na sjeveru i sjeveroistoku u ostalim krajevima suvo, a potom brzo razvedravanje, pa će tokom dana biti sunčano vrijeeme uz lokalno malu oblačnost.

Jutarnja temperatura vazduha od 0°C od 6°C, na jugu do 8°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12°C do 17°C, u višim predjelima od 9°C.

U utorak (03.04):

ujutro pretežno vedro , a tokom dana sunčano uz umjereno naoblačenje tokom popodneva. Jutarnja temperatura vazduha od 1°C od 5°C, na jugu do 8°C, u višim predjelima oko -2°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 14°C do 21°C, u višim predjelima od 11°C.

U srijedu (04.04):

Ujutro malo i umjereno oblačno. Tokom dana postepeneno naoblačenje koje će najprije zahvatiti zapadne krajeve i do večeri će se širiti ka istoku donoseći ponegdje slabu kišu tokom noći u Krajini.

Jutarnja temperatura vazduha od 4°C od 9°C, u višim predjelima oko 2°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16°C do 23°C, u višim predjelima od 14°C.

 

Posljednja izmjena Nedjelja, 01 April 2018 22:00

  • Izvor: sarajevo-rs.com
nazad na vrh

Servisne informacije

Prev Next