Sunčano i vrlo toplo vrijeme tokom dana

Jutro pretežno vedro i malo toplije, u višim predjelima i dalje prohladno. Tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo vrijeme uz temperaturu znatno iznad prosjeka za april mjesec. Vjetar slab zapadni, na sjeveru sjeverozapadni.

suncano planine priroda

Minimalna temperatura vazduha od 6°C do 11°C, na jugu do 14°C, u višim predjelima od 3°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 23°C do 28°C, u višim predjelima od 18°C.

PROGNOZA VREMENA ZA NAREDNA TRI DANA

U ponedjeljak (23.04):

Pretežno sunčano i vrlo toplo vrijeme. Kasnije popodne i uveče postepeno naoblačenje. Uveče i u noći ponegdje su mogući kratkotrajni pljuskovi. Minimalna temperatura vazduha od 8°C do 14°C, u višim predjelima od 5°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 23°C do 29°C, u višim predjelima od 19°C.

U utorak (24.04):

Ujutru na zapadu i sjeveru oblačnije, a na jugu i istoku sunčanije. Oblačnost se premješta ka jugu i jugoistoku i donosi povremenu kišu i pljuskove sa grmljavinom. Do sredine dana na zapadu i sjeveru se razvedrava, a do večeri i u ostalim krajevima.

Temperatura malo niža u odnosu na prethodne dane, ali i dalje će biti toplo. Minimalna temperatura vazduha od 7°C do 15°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 20°C do 26°C, u višim predjelima od 16°C.

U srijedu (25.04):

Pretežno sunčano i ponovo vrlo toplo uz temperature tokom dana znatno iznad prosjeka za april mjesec. Minimalna temperatura vazduha od 6°C do 14°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 25°C do 30°C, u višim predjelima od 20°C.

 

Posljednja izmjena Nedjelja, 22 April 2018 02:04

  • Izvor: sarajevo-rs.com
nazad na vrh

Servisne informacije

Prev Next