Štand Turističke organizacije Istočno Sarajevo među najposjećenijim

Napišite komentar

turisticka organizacija is sajam 2018Turistička orgaizacija grada Istočno Sarajevo nastupila je tokom vikenda na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu gdje je predstavila sve aktraktivne turističke lokacije sa područja našeg grada.

Direktor Turističke organizacije Igor Tošić rekao je za Sarajevo-RS portal da su posjetioci štanda Turističke organizacije Republike Srpske, sa kojom su zajedno predstaviljeni na ovom sajmu, najviše interesovanja pokazali za olimpijsku planinu Jahorinu i predstojeći "Festival 84", koji će se održati u martu.

"Posjetioci su iskazali veliko interesovanje za kompletu turističku ponudu Istočnog Sarajeva, a posebno za predstojeći EXIT-ov Festival 84, koji će se održati od 15. do 18. marta na Jahorini", rekao je Tošić.

Turistička organizacija Istočno Sarajevo i Olimpijski centar "Jahorina" na reprezentativnom štandu Republike Srpske u Hali 4 Beogradskog sajma predstavili su se i sa udruženjem hotelijera Jahorine, kao i pojedinim vlasnicima privatnih kuća.

Posjetioci su interesovanje pokazali i prema SKi centru "Ravna planina", kao i drugim turističkim lokalitetima na području našeg grada.

 

 

 


Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh