Menu
A+ A A-

„Zvezda“ dočekuje „BATE“ u prvoj utakmici LE

mitchel donald czv1Novi kapiten „Crvene zvezde“ Mičel Donald sa velikim samopouzdanjem dočekuje večerašnju utakmicu sa „BATE Borisovim“.

Visoki vezista u posljednje vrijeme sve češće izvodi „slobodnjake“ u ekipi Vladana Milojevića, a proteklog vikenda je postigao lijep gol u Ivanjici protiv „Javor Matisa“, a nešto slično sprema i za Bjeloruse.

„Naravno da se nadam da ću ponovo zatresti mrežu na taj način. Jako je lijep osjećaj kada postignete gol, zato ću dati sve od sebe da, ako se ukaže prilika, ponovo to uradim“, izjavio je Donald.

Utakmica će biti odigrana na novom travnatom tepihu, svi jedva čekaju da vide kako će „Zvezdina“ igra izgledati na ovoj mnogo boljoj podlozi od one na kojoj je igrala od početka sezone.

„Juče smo odradili prvi trening na novoj travi i svakako je bolja nego teren na kojem smo do sada igrali. Biće potrebno još malo vremena da sve legne na svoje mjesto, ali, po onome što sam vidio juče, prezadovoljan sam“, ističe Donald.

Uloga kapitena daje mu dodatni motiv i odgovornost pred sutrašnju utakmicu.

„Jako je lep osjećaj kada te trener i svi saigrači izaberu za kapitena, ali ja sam isti od početka. I prije nego što sam dobio traku sam dosta pričao, uvijek se trudim da pomognem mladim igračima, kao i da što više razgovaram sa svima u svlačionici. Sada imam malo više odgovornosti i trudim se da pomognem treneru u razgovoru sa svim igračima, kao i obrnuto“, rekao je Donald.

On ističe da je takav po prirodi, da se uvijek trudi da posredujem u komunikaciji i vjerujem da je zato i dobio ulogu kapitena.

„Veoma sam zadovoljan našim timom. Ovo mi je treća godina u „Zvezdi“, svi novi igrači donijeli su nešto dobro, atmosfera je odlična, a za to velike zasluge idu i treneru“, zaključuje Donald.

 

 

nazad na vrh

Hronika

Radio Sa-RS