Menu
A+ A A-

U "Slaviji" ogorčeni na današnje suđenje

zaric sudija slavijaUprava FK "Slavija" ogorčena je bila poslije današnje utakmice na suđenje Dragana Žarića iz Kotor Varoši i njegovih pomoćnika iz Doboja, Davora Maksimovića i Milana Todorovića.

Najavili su oni zvanično saopštenje u narednim danima, a dok se to čeka već su kontaktirali Lazu Aleksića iz Brčkog, prvog čovjeka sudijske komisije FSRS koji već nekoliko kola šalje sudije koji uništavaju derbi utakmice.

Upoznali su oni njega sa, kako kažu, sramnim ponašanjem sudije Žarića na ovom meču, te mu najavili zvanično pismo.

Nije još uvijek poznato šta je Nenad Šukurma iz Broda, posmatrač suđenja na ovom meču, napisao, ali je jasno da ukoliko bude imalo po fudbalskoj pravdi Dragana Žarića čeka duže hlađenje, mada je to teško za očekivati.

Po završetku utakmice uprava "Slavije" je čestitala "Zvijezdi 09" na pobjedi. Odigrali su momci iz Etno sela Stanišić jednu zrelu utakmicu, vjerovatno najbolji meč u ovoj sezoni, iskoristili poklone "Slavijine" odbrane i stigli do pobjede.

Prema njima klub iz Istočnog Sarajeva nema nikakvih zamjerki i kako navode, svi golovi su regularni i čisti kao suza.

 

 

 

foto: sportdc.net

nazad na vrh

Pozorište

Studentsko pozorište: Audicija za prijem …

Objavljeno: 22.10.2017 - 13:40 / Hits:1092 puta

Studentsko pozorište iz Pala u četvrtak, 26. oktobra 2017. godine, u Kulturnom centru, održaće audiciju za prijem novih članova i time proširiti svoj trenutni ansambl. Svi zainteresovani kandidati treba da popunjen prijavni obrazac dostave na mail: . do utorka, 24. oktobra. Paljansko pozorište je osnovano kao udruženje građana 2009. godine, a tokom ovog mjeseca proslaviće svoj osmi rođendan. Do sada je odigrano 12 premijera, koje prati veli...

Radio Sa-RS