Menu
A+ A A-

PDP: Iako grca u problemima,vladajuća struktura nije odustala od humora

pdp logo plaviU saopštenju Partije demokratskog progresa (PDP), poslatog medijima, navodi da se ova partija očekuje od SNSD-a da nastavi, svakih sat vremena preko Novinske agencije „SRNA“ da „promoviše stranačke dječake koji, valjda, pokušavaju da vježbaju politiku i javni nastup blateći PDP kroz napisane rečenice iz stranačkog kabineta predsjednika Republike Srpske“.

„Očekujemo da nastave, jer u moru teških tema i velikih problema u kojima se nalazimo, ponekad treba da se i nasmijemo. Priznajemo da je danas, iako nije 1. april, bilo zabavno posmatrati učestale besmislene i smiješne izjave i, kobajagi, savjete PDP-u kojekakvih anonimnih likova iz SNSD“, navodi se u saopštenju PDP-a.

Podsjećamo, potpredsjednik SNSD Marko Vidaković rekao je danas da je pohvalno to što predsjednik PDP Branislav Borenović ima priliku da razgovara sa njemačkim kancelarom Angelom Merkel, te naveo da SNSD izražava uvjerenje, a i očekivanje da će joj u ime partije čiji je predsjednik moći da obeća da će kadar PDP-a koji sjedi u zajedničkim institucijama BiH i njihovi koalicioni partneri realizovati svoj dio posla i obaveze iz Reformske agende.

 

 

 

nazad na vrh

Radio Sa-RS