Menu
A+ A A-

Filmska likvidacija na Voždovcu

ubistvo vozdovac ulica 1Narko-diler Ivan Ćirić (38) i njegov prijatelj Ivan Milić (31) likvidirani su jutros na Voždovcu. Njihovi napadači pratili su ih sve do veoma uske, ali prometne ulice u kojoj je zbog gužve na semaforu njihov automobil stajao u mjestu.

Ćirić i Milić bili su u "pežou 207" i vozili su ka Trošarini. Vozač je bio Milić, jer je Ćirić ostao bez ruke u podmetnutoj eksploziji automobila u februaru ove godine. U trenutku likvidacije našli su se u Ulici Save Maškovića, tačno ispred bivše fabrike "Dinare".

Pretpostavlja se da su napadači neko vrijeme pratili Ćirića i poznavali njegovu rutu, te nije čudno što su upravo ovu ulicu iskoristili za egzekuciju.

Kroz Save Miškovića prolazi više od šest gradskih autobuskih linija, koje se većinom okreću na Trošarini.

Suvozač na skuteru u tom trenutku je izvadio pištolj i zapucao kroz vozačev prozor. On je prvo likvidirao Milića sa dva metka, dok je Ćirić, ranjen i bez jedne ruke, pokušao da pobjegne atentatoru.

U Ćirića je napadač takođe ispalio dva metka dok je sjedio u automobilu. On je zatim izletio iz automobila, pretrčao ulicu ka auto-servisu, ali napadač ga je na trotoaru ubio trećim metkom.

Ekipa Hitne omoći pokušala je da reanimira Ćirića na licu mjesta, međutim bezuspješno.

Tokom uviđaja saobraćajna policija preusmjeravala je saobraćaj u dijelu Bulevaru oslobođenja sa jedne strane, i u dijelu ka Vojvode Stepe.

Ulica Save Maškovića bila je zatvorena, a unutar ograđenog dijela mesta zločina zadržana su i dva gradska autobusa.

Bilo je dosta očevidaca, mahom radnika u lokalima u ovoj ulici. Kako pričaju, njihov rad odjednom su prekinuli zvuci nekoliko pucnja.

Ipak, u strahu, nisu željeli dalje da komentarišu.

 

Foto: blic.rs

nazad na vrh

Region

Radio Sa-RS