Menu
A+ A A-

Blokiran Beograd, naoružana policija na ulicama

beograd policija nocPolicajci naoružani puškama blokirali su Pančevački, Pupinov, Brankov, Stari željeznički most, Gazelu i Autokomandu, a policija je viđena i u Bulevaru despota Stefana, naselju Zbeg, na Ibarskoj magistrali, na Bubanj potoku i kod naplatne rampe „Vrčin“.

Kako „Blic“ nezvanično saznaje, u pitanju je proba akcije „Vihor“.

U Bulevaru despota Stefana, kako javlja reporter „Blica“ sa lica mjesta, saobraćaj je zaustavljen, vozila su stajala u koloni, a na ulicama su specijalci sa pancirima i puškama.

Jedan od Beograđana na društvenim mrežama napisao je da je na Starom željezničkom mostu u smijeru ka Novom Beogradu vidio raciju, a da su specijalci „otvarali gepeke automobila i nešto tražili“.

Prema riječima drugog očevica, na Autokomandi su zatvorene dvije trake, a specijalac „propušta po jedno vozilo u smijeru ka Konjarniku“.

Beograđani javljaju da su tri patrole specijalaca kod Vukovog spomenika, u Bulevaru kralja Aleksandra.

Ni policajci koji su na početku Pupinovog mosta u pancirima i sa oružjem nisu smjeli da daju informacije o tome zašto je blokiran ovaj prelaz, prenosi portal „Lobi-info“.

Kako navode očevici, policija „naoružana do zuba“ je i kod pogona GSP na Karaburmi zaustavljaju vozače i svima provjeravaju dokumenta.

 

 

Foto: blic.rs

nazad na vrh

Region

Radio Sa-RS