Realizovana Anketa o poznavanju mladih sa poteškoćama u razvoju Istaknuto

Napišite komentar

Anketa o poznavanju mladih sa poteškoćama u razvoju realizovana je kroz ciljnu grupu kojom su bili obuhvaćeni srednjoškolci prvih i drugih razreda gimnazije, medicinske i ekonomske škole u Srednjoškolskom centru Istočna Ilidža.

anketa mladi istocna ilidza

Procesom anketiranja su realizovane aktivnosti pripreme anketnih pitanja, pripreme i dizajn anketnog listića te podjelu, prikupljanje anketnih listića. Naredni korak biće obrada prikupljenih anketnih listića, kreiranje Analize rezultata, te njihovo predstavljanje u okviru okruglog stola.

Cilj realizacije ankete jeste ispitivanje mišljenja učenika o temi diskriminacije, identifikovanje problema i otvaranje diskusije o načinima riješavanja problema na temu diskriminacije.

Provođenje ankete o poznavanju mladih sa poteškoćama u razvoju je aktivnost koja se realizuje u okviru projekta "Druženje – diskriminacija = JEDNAKOST/faza III: Promocija inkluzije među učenicima Srednjoškolskog centra Istočna Ilidža" čiji je osnovni cilj doprinijeti uvođenju UN ciljeva održivog razvoja jačanjem socijalne integracije osoba sa posebnim potrebama i promovisanjem inkluzivnog pristupa u srednjim školama u Istočnom Sarajevu kroz organizovanje "eko" aktivnosti.

Projekat se realizuje uz pomoć grant sredstava dobivenih preko SEEDLING programa Regionalnog centra za okoliš za Centralnu i IstočnuEvropu. Ovaj program finansira Austrijska razvojna agencija (ADA).

Koordinator projekta je Omladinska organizacija "Natura" Istočno Sarajevo, dok su partneri na projektu Udruženje djece i roditelja "Vratite nam osmjeh" iz Istočnog Novog Sarajeva i JU SC "Istočna Ilidža".

Posljednja izmjena Utorak, 19 Juni 2018 11:51

  • Izvor: sarajevo-rs.com
Napomena i uslovi komentarisanja
Napomena: Komentari čitalaca ne predstavljaju stav redakcije portala Sarajevo-RS.com. Za sadržaj i tačnost komentara čitalaca ne odgovaramo. Sadržaj se periodično pregledava i neprikladni komentari se uklanjaju. Sarajevo-RS.com zadržava pravo brisanja komentara, kao i blokiranja korisničkog imena bez najave i bez objašnjenja.
Uslovi komentarisanja: Strogo je zabranjen govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke. Administrator će izbrisati sve komentare koji na bilo koji način vrijeđaju druge ili svojim sadržajem nisu na adekvatnom mjestu.
Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh

Društvo

Prev Next