Prijepodne sunčano, od sredine dana oblačno uz snježne padavine

snijeg setaliste pale sars1Jutro hladno uz mraz i pretežno vedro. Prijepodne sunčano, a od sredine dana postepeno naoblačenje. Uveče će početi da pada slab snijeg, a u noći padavine jačaju i do sljedećeg jutra formiraće se snježni pokrivač.

Očekuje se do 10 cm snijega.

Vjetar slab jugozapadni, popodne sjeverni. Minimalna temperatura oko -4°C, a maksimalna dnevna do 6°C.

PROGNOZA VREMENA ZA NAREDNA TRI DANA

U utorak (13.02):

Nastaviće da pada jači snijeg uz brzi porast snežnog pokrivača. Na jugu jača kiša. Snijeg će biti jači u prvom dijelu dana, a popodne i uveče padavine postepeno slabe.

Jutarnja temperatura vazduha od -4°C do 1°C, na jugu do 4°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od -1°C do 3°C, na jugu do 8°C, u višim predjelima od -3°C.

U srijedu (14.02):

Prijepodne oblačno uz slab snijeg. Padavine postepeno slabe i od sredine dana biće sve više suvog vremena uz provijavanje slabog snijega samo još ponegdje.

Na jugu ujutru kiša, tokom dana padavine prestaju uz postepeno razvedravanje.

Jutarnja temperatura vazduha od -3°C do 0°C, na jugu do 3°C, u višim predjelima od -6°C.

Najviša dnevna temperatura vazduha od -2°C do 3°C, na jugu oko 7°C, u višim predjelima od -4°C.

U četvrtak (15.02):

Oblačno i pretežno suvo vrijeme. Na istoku će u prvom dijelu dana ponegdje provijavati slab snijeg. Na jugu sunčanije. Uveče razvedravanje uz sve hladije vrijeme.

Jutarnja temperatura vazduha od -6°C do -2°C, na jugu do 1°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od -2°C do 2°C, na jugu oko 8°C, u višim predjelima od -4°C.

 

  • Izvor: sarajevo-rs.com
nazad na vrh

Servisne informacije

Prev Next