Menu
A+ A A-

Popularna crnogorska komedija „Crnogorac u krevetu“ stiže kod nas

crnogorac u krevetuNa repertoaru Kulturnog centra za kraj septembra nalaze se dvije predstave. Radi se dječijoj predstavi „Ružno pače“ i komičnoj predstavi za odrasle „Crnogorac u krevetu“, koje će se održati 25., odnosno 29. septembra 2017. godine.

Prva na repertoaru je dječije predstava „Ružno pače“, koja počinje u 19:00 časova i rađena je prema istoimenoj bajki Hansa C. Andersona. Priča o pačetu koje svi odbacuju i kojem se smiju zato što je drugačije, a potom postaje prelijepi labud čija ljepota će sve zasjeniti.

Ovo je priča o tome da nema predaje, da biti drugačiji ne znači biti slabiji od drugih. To je priča koje svako dijete treba da zna.

Režiju i adaptaciju je radila Elma Ismlamović, a ulaznica za ovu predstavu košta 3 KM.

Druga na repertoaru Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo je popularna komična predstava „Crnogorac u krevetu“, autora Peđe Šuškačevića u kojoj on igra sa Lalom Novaković.

Riječ je o komičnoj predstavi koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima, i koja opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para.

Predstava će se odigrati 29 septembra sa početkom u 20:00 časova, a ulaznice možete kupiti u prostorijama Kulturnog centra svakim radnim danom po cijeni od 10 KM.

 

 

 

Zadnji put promjenjensubota, 23 septembar 2017 00:32
nazad na vrh

Radio Sa-RS