Menu
A+ A A-

Decembarski repertoar Kulturnog centra Pale

kulturni centar pale ulaz sarsNa repertoaru Kulturnog centra Pale za mjesec decembar 2016. godine nalazi se sedam aktivnosti. Tokom ovog mjeseca paljanskoj publici će se predstaviti volonteri Opštinskog odbora Crvenog krsta Pale, koji će obilježiti Međunarodni dan volontera.

Aktivnost je zakazana sutra, 6. decembra, sa početkom u 19 časova.

Učenici Srednjoškolskog centra Pale - Gimnazija II razred, izvešće predstavu, ''Ne daj Bože da se Srbi slože'', koja je zakazana za 19 časova.

Tradicionalna ''Nikoljdanska svečanost'' u realizaciji mališana i osoblja Dječijeg centra ''Bubamara'' iz Pala održaće se u petak, 16. decembra, a mjesto još uvijek nije definitivno održano, jer postoji mogućnost da se održi u SPC ''Peki'' zbog veće sale.

Predstava je zakazana za 18 časova.

Kulturni centar je za mališane spremio Diznijev animinirani 3D film ''Vaiana'' koji će biti prikazan u subotu, 17. decembra, sa početkom u 17 časova.

Istog dana, u terminu od 19 časova, Paljani će moći pogledati novi film Nikole Koje ''Stado''. U utorak, 20. decembra u 11 časova, održaće se Stručna rasprava na temu ''Elektroprivreda u Republici Srpskoj'', a izlagač i predavač je prof.dr Aleksa Milojević.

I posljednja aktivnost za mjesec decembar je Novogodišnja predstava ''Novogodišnji urnebes'' i dodjela paketića za mališane, o kojoj više možete pročitati ovdje

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

nazad na vrh

Radio Sa-RS