Pozitivan neto rezultat "Banke Srpske"

Napišite komentar
Direktor "Banke Srpske" Zdravko Trivunčić istakao je da je ova banka ostvarila pozitivan neto rezultat u iznosu od 297.000 KM.
 
Trivunčić je naglasio da je Uprava "Banke Srpske" u protekloj godini u potpunosti stabilizovala poslovanje banke, privukla nove klijente i povratila imidž na bankarskom tržištu, saopšteno je iz ove banke. 
 
On je naveo da je "Banka Srpske" dostigla zonu pozitivnog poslovnog rezultata sa rastom ukupne aktive u iznosu od 12 odsto u 2014. godini u odnosu na obračunski period 2013. godine. 
 
"Ovakav uspjeh u prošloj godini rezultat je svih napora koji su uloženi od momenta imenovanja Uprave banke, pa do danas. To je najbolji pokazatelj njihovog rada, ali i koliko se toga moralo u samo godinu dana uraditi u sferi poslovnih aktivnosti banke da bi se uvela u zonu pozitivnog poslovanja", rekao je Trivunčić. 
 
Govoreći o radu bivše "Balkan investment banke", Trivunčić kaže da je nova uprava za sve slučajeve kod kojih je utvrdila postojanje sumnje da je počinjeno kivično dijelo podinijela krivične prijave. 
 
"Podneseno je 11 krivičnih prijava protiv 25 lica koja se dovode u sumnju da su počinila krivična djela. Tu je naš posao završen, a sve ostalo je na institucijama sistema da provedu istrage i da utvrde eventualnu odgovornost", zaključio je Trivunčić.
 
Izvor: SRNA
Napomena i uslovi komentarisanja
Napomena: Komentari čitalaca ne predstavljaju stav redakcije portala Sarajevo-RS.com. Za sadržaj i tačnost komentara čitalaca ne odgovaramo. Sadržaj se periodično pregledava i neprikladni komentari se uklanjaju. Sarajevo-RS.com zadržava pravo brisanja komentara, kao i blokiranja korisničkog imena bez najave i bez objašnjenja.
Uslovi komentarisanja: Strogo je zabranjen govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke. Administrator će izbrisati sve komentare koji na bilo koji način vrijeđaju druge ili svojim sadržajem nisu na adekvatnom mjestu.
Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh