OC ''Jahorina'': Oboreni svi rekordi od prethodne sezone Istaknuto

Napišite komentar

jahorina olimpijski krugovi sars2Oboreni su svi rekordi od prethodne godine, a broj skijaša koji su isprobali novourađene staze na Jahorini dostigao je cifru od 155 000, rekli su nam danas iz Olimpijskog centra "Jahorina.

Uprava Centra pohvalila se i rekordom posjećenosti u jednom danu, kada je planinu, kako se navodi u saopštenju, posjetilo gotovo 5.500 skijaša i bordera, dok je 15. februara ostvarena i milionita vožnja na olimpijskoj ljepotici.

"Pored rekordne posjećenosti, Olimpijski centar ostvario je i značajne prihode od prodaje ski karata koji su uvećani gotovo za 60 odsto, dok su prihodi za februar za 80 odsto veći u odnosu na februar prošle godine. Svi parametri, kao i sve veća zainteresovanost investitora za ulaganje i gradnju hotela na Jahorini, još jedan su od dokaza da je OC "Jahorina" na dobrom putu i da je Jahorina kao destinacija itekako vrijedna pažnje", navodi se u saopštenju za naš portal.

Olimpijski centar "Jahorina" će narednog vikenda organizovati "Trku poznatih ljubitelja Jahorine", koja će se održati na stazi Poljice od 17:00 časova.

Osim toga, svi gosti koji odluče da posjete planinu, imaće priliku i da besplatno testiraju najnovije modele "Elan" skija u periodu od 10. do 11. marta.

Posebno uzbuđenje očekuje sve posjetioce i u periodu od 15. do 18. marta, kada će Jahorina u okviru EXIT-ovog Festivala 84 ugostiti brojne poznate izvođače i dati novu dimenziju ovom poznatom festivalu.

 

Posljednja izmjena ponedjeljak, 12 Mart 2018 18:57
Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh