Menu
A+ A A-

Preliminarna rang lista studenata za stipendiju "Dr Milan Jelić"

fond milan jelic logoNa drugi konkurs Ministarstva nauke i tehnologije Republike Srpske, Fonda „Dr Milan Jelić”, za dodjelu stipendija redovnim studentima drugog i trećeg ciklusa studija  na univerzitetima u Republici Srpskoj i univerzitetima u inostranstvu za akademsku 2016/2017. godinu pristiglo je ukupno 34 prijave od čega je 30 prijava najuspješnijih studenata zadovoljilo uslove propisane konkursom.

Studentima drugog ciklusa studija na domaćim i inostranim univerzitetima biće dodijeljeno sedam godišnjih stipendija u iznosu od po 5.000 KM, dok će studentima trećeg ciklusa studija biti dodijeljeno pet godišnjih stipendija u iznosu od po 10.000 KM za tekuću akademsku godinu.

Preliminarnu rang-listu studenata drugog i trećeg ciklusa studija u PDF formatu možete preuzeti OVDJEOVDJE.

Svi studenti koji su konkurisali za dodjelu stipendije imaju pravo prigovora Komisiji na preliminarnu rang-listu do 10. jula 2017. godine.

Prigovori se mogu podnijeti putem imejl adrese Fonda: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem pošte na adresu: Trg Republike Srpske br. 1, 78 000 Banja Luka.

Detaljnije informacije možete dobiti putem navedene imejl adrese, kao i na kontakt telefon: 051/338-731.

 

Zadnji put promjenjenčetvrtak, 22 jun 2017 18:38
nazad na vrh

Radio Sa-RS