Narednih dana sunčano, ali i kišovito i oblačno vrijeme

Ujutru i prijepodne na zapadu pretežno oblačno, a u ostalim predjelima sunčanije uz umjerenu oblačnost. Sredinom dana slaba kiša će početi ponegdje na zapadu, a u ostalim predjelima ostaje suvo.

suncano cvijet sars

Oblačnost se širi od zapada ka jugu i istoku i popodne će u većini predjela biti oblačnije uz povremenu slabu kišu. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni.

Minimalna temperatura vazduha od 6°C do 12°C, na jugu do 17°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 19°C do 24°C, na jugu do 27°C, u višim predjelima od 16°C.

PROGNOZA VREMENA ZA NAREDNA TRI DANA

U utorak (26.06):

Nastavlja se oblačno vrijeme uz povremenu kišu. Na sjeveru će u prvom dijelu dana biti malo toplije uz više sunčanih perioda, a zatim uz povremene pljuskove. Na jugu i istoku oblačno i svežije uz slabu kišu.

Minimalna temperatura vazduha od 8°C do 14°C, na jugu do 18°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16°C na istoku do 25°C na krajnjem sjeveru i jugu, u višim predjelima na istoku od samo 12°C.

U srijedu (27.06):

Malo toplije i promjenljivo oblačno vrijeme uz više sunčanih perioda. Kiša će se javati samo ponegdje, uglavnom na jugoistoku i istoku, a kasnije popodne i ponegdje na sjeveru može biti lokalnih pljuskova.

Minimalna temperatura vazduha od 10°C do 15°C, na jugu oko 18°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 20°C do 27°C, na jugu do 29°C, u višim predjelima od 17°C.

U četvrtak (28.06):

Još malo toplije i pretežno sunčano vrijeme u prvom dijelu dana. Popodne promjenljivo oblačno uz povremene pljuskove, uglavnom na zapadu i jugoistoku. Minimalna temperatura vazduha od 9°C do 15°C, na jugu do 20°C.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 23°C do 28°C, na jugu oko 30°C, u višim predjelima od 19°C.

 

Posljednja izmjena Nedjelja, 24 Juni 2018 19:40

  • Izvor: sarajevo-rs.com
nazad na vrh

Servisne informacije

Prev Next