Magistralni put Milići - Zvornik neprohodan do daljnjeg!

Na dionici mag. puta M-19 Zvornik-Milići-Vlasenica na lokalitetu Kušlet, zbog obrušavanja stijene i saobraćajne nezgode, do daljnjeg je na snazi obustava saobraćaja. Uviđaj je u toku.

kamion zvornik1

Veliki komadi stijene pali su na kamion i automobil na putu od Zvornika prema Vlasenici zbog čega je od 19 sati u potpunosti obustavljen saobraćaj na ovom dijelu puta. Iz Policijske uprave Zvornik saopšteno je da na sreću, nema povrijeđenih osoba.

Prohodnost svih važnijih puteva u Republici Srpskoj je zadovoljavajuća, a intenzitet saobraćaja umjeren, u gradskim centrima pojačan, saopšteno je iz Auto moto saveza Republike Srpske.

Sutra, 12.06.2018. godine, radi izvođenja radova na miniranju terena, na putnom pravcu Doboj-Tuzla (dionica Poljice-Gavrići), na lokalitetu kod tunela prema Stanić Rijeci i na raskrsnici prije tunela, u vremenu od 12:00 do 17:00 časova dolaziće do privremenih obustava saobraćaja u maksimalnom trajnju do 5 minuta.

Zbog deminiranja terena, saobraćaj se odvija na način 30 minuta obustave i 15 minuta propuštanja saobraćaja na magistralnom putu M-14.1 Brod-Odžak (deminerska radilišta Klakar Donji 9 i 13) od 08 do 18 časova, a na ulazu u Brod, od strane Donjeg Svilaja (naselje Struge, opština Brod) od 08 do 16 časova.

Zbog izvođenja radova na izgradnji obilaznice oko Brčkog, saobraćaj se odvija usporeno na dionici magistralnog puta M-14.1 Lončari-Brčko 1 i Brčko 1-Brčko 2.​

Zbog većeg odrona, na magistralnom putu M-18 Sarajevo – Foča, na lokalitetu Sijeračke Stijene, saobraćaj se još uvijek odvija usporeno, po privremeno urađenom proširenju pored puta i prohodno je za sva vozila, kažu iz AMS Republike Srpske.

Zbog izvođenja radova na izgradnji kružne raskrsnice u Istočnom Novom Sarajevu, na regionalnom putu R-446, dionica Kula – granica RS/F BiH Vraca 1, izmijenjen je režim saobraćaja na ukrštanju ulica Ive Andrića, Nikole Tesle i Vojvode Radomira Putnika (R-446), sa uredno postavljenom privremenom saobraćajnom signalizacijom.

 

Foto: Facebook BHTruck

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 11 Juni 2018 22:26

  • Izvor: sarajevo-rs.com
nazad na vrh

Servisne informacije

Prev Next