Izmjene u odvijanju saobraćaja povodom ''Dana bezbjednosti saobraćaja'' Istaknuto

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo preduzima Planom predviđene aktivnosti povodom održavanja manifestacije ''Dani bezbjednosti saobraćaja u Istočnom Sarajevu'', koja se održava u periodu 8.,10. i 11. maja 2018. godine u organizaciji OŠ ''Sveti Sava'' zajedno sa ovom organizacionom jedinicom Policijske uprave Istočno Sarajevo, Agencijom za bezbjednost saobraćaja RS, Auto-moto savazom RS, Srednjim školama ''28. juni'' i ''Gimnazija i srednja stručna škola'' Istočna Ilidža.

stanje nemanjina sars1

S tim u vezi, u sklopu planiranih aktivnosti u vrijeme održavanja manifestacije, u petak 11. maja, u vremenskom periodu od 11,00 do 16,00 časova, biće zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila u ulicama Spasovdanska i Zmaj Jovina, opština Istočno Novo Sarajevo i to od raskrsnice ulice Spasovdanska sa ulicom Stefana Nemanje (kod zgrade Mtel-a) do raskrsnice ulice Spasovdanska sa ulicom Zmaj Jovina (kod Unikredit banke), kao i dijela ulice Zmaj Jovina (kod raskrsnice sa ulicom Spasovdanska - kod kafe bara ''Art'' do raskrsnice kod TC ''Tom'').

U vrijeme obustave saobraćaj će se preusmjeravati alternativnim putnim pravcima i to: ulicama Stefana Nemanje, Cara Lazara, Karađorđevom, Vojvode Radomira Putnika, Prve sarajevske brigade, Hilandarskom i ulicom Zmaj Jovina.

Apelujemo na sve građane da poštuju znakove policijskih službenika koji će regulisati saobraćaj i sprovoditi planirane aktivnosti u vrijeme održavanja navedene manifestacije.

 

Posljednja izmjena Utorak, 08 Maj 2018 18:51

  • Izvor: sarajevo-rs.com
nazad na vrh

Servisne informacije

Prev Next