Izmjene odvijanja saobraćaja kroz Rogaticu tokom dana

Saobraćaj se na većini putnih pravaca u RS odvija nesmetano uz povoljne uslove za vožnju i umjerenu frekvenciju vozila. Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina vozačima skrećemo pažnju na operzniju vožnju, zbog čestih odrona kamenja i zemlje na kolovoz.

cesta livada

Dionice na kojima se izvode radovi propisno su obilježene privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom, čije poštovanje je obavezno.

Danas 03.06. u vremenu od 9-14 časova, zbog održavanja rafting takmičenja, Evropskog kupa “Memorijal Branka Štulić 2018”, na magistralnom putu M-16, dionica Karanovac-Crna Rijeka izvršiće se izmjena u režimu odvijanja saobraćaja na lokalitetu “Tijesno”. Saobraćaj će se odvijati naizmjenično, jednom saobraćajnom trakom, uz kontrolu policijskih službenika MUP-a RS - PU Banja Luka.

Danas u vremenu od 18:30 časova do 20:30 časova zbog proslave maturske večeri u Rogatici doćiće do obustave saobraćaja ma magistralnom putu M-19.3 dionica Podromanija-Rogatica (ulica Srpske sloge).

Deminiranje terena razlog je svakodnevnim obustavama saobraćaja, na magistralnom putu M-14.1, na ulazu u Brod. Uvremenu od 08:00 do 16:00 časova od strane Donjeg Svilaja, (naselje Struge, opština Brod) saobraćaj će se odvijati na način 30 minuta obustave i 15 minuta propuštanja saobraćaja.

Zbog izvođenja radova na izgradnji kružne raskrsnice u Istočnom Novom Sarajevu, na regionalnom putu R-446, dionica Kula – granica RS/F BiH Vraca 1, izmijenjen je režim saobraćaja na ukrštanju ulica Ive Andrića, Nikole Tesle i Vojvode Radomira Putnika (R-446), sa uredno postavljenom privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog većeg odrona, na magistralnom putu M-18 Sarajevo – Foča, na lokalitetu Sijeračke Stijene, saobraćaj se još uvijek odvija usporeno, po privremeno urađenom proširenju pored puta i prohodno je za sva vozila.

 

Posljednja izmjena Nedjelja, 03 Juni 2018 13:31

  • Izvor: sarajevo-rs.com
nazad na vrh

Servisne informacije

Prev Next