Menu
A+ A A-

„Savez za Trnovo“ nastavlja sa ranije najavljenim aktivnostima

trnovo opstina ulica jelenaU namjeri da ne dođe do raznih špekulacija i pogrešnog informisanja javnosti, Klub odbornika „Savez za Trnovo“ poslao je saopštenje medijima u kojem se navodi da će ovaj savez nastaviti aktivni radom i na realizaciji svih, ranije najavljenih, projekata na području opštine Trnovo.

„Skupštinska većina koju čine odbornici SDS, PDP, SP i DF ostaje na okupu i nastavlja da djeluje u skladu sa programskim ciljevima koje smo zacrtali 2016. godine i koje već realizujemo. Nastavljamo sa aktivnim radom u Skupštini opštine Trnovo,kao i do sada gdje smo donosili sve odluke važne za Trnovo i njegove stanovnike s koje su u skladu sa zakonom“, navodi se u saopštenju „Saveza za Trnovo“.

U saopštenju se dodaje da će nastaviti aktivnosti na završetku svih potrebnih odluka da bi novoformirano Komunalno preduzeće „Trnovo“ što prije počelo sa radom i zaposlilo planirani broj ljudi.

„Nastavljamo sa realizacijom svih započetih projekata vezanih za Dom zdravlja Trnovo i Centar za kulturu. Naši odbornici će aktivno učestvovati u radu Skupštine Grada Istočno Sarajevo, a i dalje ćemo za svoj rad u Trnovu imati podršku Grada“, kažu iz „Saveza za Trnovo“.

Uz čestitke novoizabranom načelniku Dragomiru Gagoviću, predstavnici pomenutih partija navode da od njega očekuju korektnu saradnju i poštovanje stavova skupštinske većine koju čine odbornici ovih partija.

„Očekujemo od njega da radi u skladu sa zakonom za dobrobit građana Trnova, a mi ćemo sigurno budno pratiti njegov rad“, ističe se u saopštenju poslatom našem portalu.

 

 

nazad na vrh

Istočno Sarajevo

Radio Sa-RS