Menu
A+ A A-

O nama

Internet portal ''Sarajevo-RS'' osnovan je 20. aprila 2004. godine u Istočnom Sarajevu i od tada je dostupan internet publici, plasirajući informativne sadržaje iz politike, društva, kulture, sporta, regiona, svijeta i ono što je najvažnije iz Republike Srpske i našeg grada, Istočnog Sarajeva.

''Sarajevo-RS'' je takoreći, prvi internet portal u Istočnom Sarajevu. Ime ''Sarajevo-RS'' koristi se još od vremena kada je Istočno Sarajevo bilo u fazi promjene imena grada i opština zbog prefiksa ''srpski''. Ovaj naziv portala dobro je prihvaćen od strane posjetilaca i na njihovu, i našu, radost postoji više od decenije.

Portal ''Sarajevo-RS'' dugi niz godina je služio kao podrška programu Radija Istočno Sarajevo, sve do 2012. godine kada prestaje saradnja zbog teške finansijske situacije u toj medijskoj kući i nedostatka kadrova koji bi radili na ažuriranju vijesti.

Nakon nekoliko godina stagniranja i održavanja osnovnih funkcija portala, a analizirajući ovdašnju ponudu internet portala, osnivači su se odlučili na redizajn portala i pokretanje servisa koji će građanima Istočnog Sarajeva, Republike Srpske i BiH pružiti provjerene, tačne i nove informacije o svim bitnim događajima.

Naši cilj je da radimo na distribuciji sa što više sopstvenih vijesti, vlastitoj produkciji i kolumnama ovdašnjih autora i zauzmemo nekadašnje mjesto, a to je jedan od najposjećenijih portala u Sarajevsko-romanijskoj regiji i Republici Srpskoj.

Vjerujemo da ćemo, uz našu politiku portala, odnosno uz nepristrasnost političkim partijama i neutralnost u svakom pogledu, kao takvi, biti favorizovani od strane naših posjetilaca.

 

DOBRODOŠLI NA SVOJ GRADSKI PORTAL

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Radio Sa-RS