Menu
A+ A A-

Predstava ''Samo za tvoje uši'' ponovo na repertoaru

  • Objavio:   Miljan Rasevic

samo zatvoje usi predstavaJedna od popularnijih predstava koje je Studentsko pozorište Pale izvelo pred svojom publikom bila je upravo predstava ''Samo za tvoje uši'', po tekstu Stevana Koprivice. Predstava je premijerno odigrana u martu 2015. godine u sali Kulturnog centra Pale.

Predstava opisuje neobičan biznis dvojice studenata, koji otvaraju hotlajn u nadi da će im baš taj ''posao'' donijeti veliku zaradu i promijeniti živote. U fokusu priče je niz komičnih situacija u koje zapadaju ''romanijski mužjaci'', kada uslijede pozivi na hotlajnu.

U pozadini se gledaocu javlja pitanja: ''Šta je zapravo smisao naših života? Da li postoji život poslije života? Kako ostaviti trag za sobom i sačuvati dušu od jeftinih iskušenja današnjice''?

U predstavi igraju Vladimir Čabak, koji se nakon dužeg vremena vratio na scenu Studentskog pozorišta, i Janko Jugović. Istoimenu predstavu u originalnoj izvedbi odigrali su Andrija Milošević i Simo Trebješanin.

Režija i adaptacija: Mirjana Ilić.

Predstava će se odigrati u subotu, 5. novembra 2016. godine sa početkom u 19 časova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

 

Poslednji put izmenjenoutorak, 01 novembar 2016 12:58
nazad na vrh

Pozorište

Studentsko pozorište: Audicija za prijem …

Objavljeno: 22.10.2017 - 13:40 / Hits:939 puta

Studentsko pozorište iz Pala u četvrtak, 26. oktobra 2017. godine, u Kulturnom centru, održaće audiciju za prijem novih članova i time proširiti svoj trenutni ansambl. Svi zainteresovani kandidati treba da popunjen prijavni obrazac dostave na mail: . do utorka, 24. oktobra. Paljansko pozorište je osnovano kao udruženje građana 2009. godine, a tokom ovog mjeseca proslaviće svoj osmi rođendan. Do sada je odigrano 12 premijera, koje prati veli...

Radio Sa-RS