Zavod za udžbenike na 61. beogradskom sajmu Istaknuto

Napišite komentar

sajam knjiga beogradZavod za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Novo Sarajevo promovisaće tri pobjednička romana konkursa ''Zlatna sova'' za 2016. godinu - ''Glasovi sa granice'' Anđelka Anušića, ''Homoljski dilinger'' Milana Jankovića i ''Čudovište iz Savskog jezera'' autora Vojislava Todorovića.

O romanima će, osim autora, govoriti članovi žirija, a pozdravnu riječ uputiće direktor Zavoda Rade Ristović, saopšteno je za Sarajevo-RS iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva.

Knjiga Vlada Vrkeša ''Konsenzus - ključ unutrašnjeg uređenja BiH'' biće predstavljena 26. oktobra, a o knjizi će osim autora govoriti Radomir Lukić i Rajko Kuljić.

Istog dana, sa početkom u 15 časova, u sali "Janko Veselinović" o romanu "Glasovi sa granice", koji je pobijedio na konkursu "Zlatna sova", govoriće autor Anđelko Anušić, te Aleksandra Đuričić i Miroslav Radovanović, navode iz Zavoda.

Na štandu Zavoda za udžbenike Istočno Novo Sarajevo u petak, 28. oktobra, sa početkom u 18 časova biće organizovano potpisivanje romana "Čudovište iz Savskog jezera" i druženje sa čitaocima književnika Vojislava Todorovića.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh