Menu
A+ A A-

Zavod za udžbenike na 61. beogradskom sajmu Istaknut

  • Objavio:   Miljan Rasevic

sajam knjiga beogradZavod za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Novo Sarajevo promovisaće tri pobjednička romana konkursa ''Zlatna sova'' za 2016. godinu - ''Glasovi sa granice'' Anđelka Anušića, ''Homoljski dilinger'' Milana Jankovića i ''Čudovište iz Savskog jezera'' autora Vojislava Todorovića.

O romanima će, osim autora, govoriti članovi žirija, a pozdravnu riječ uputiće direktor Zavoda Rade Ristović, saopšteno je za Sarajevo-RS iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva.

Knjiga Vlada Vrkeša ''Konsenzus - ključ unutrašnjeg uređenja BiH'' biće predstavljena 26. oktobra, a o knjizi će osim autora govoriti Radomir Lukić i Rajko Kuljić.

Istog dana, sa početkom u 15 časova, u sali "Janko Veselinović" o romanu "Glasovi sa granice", koji je pobijedio na konkursu "Zlatna sova", govoriće autor Anđelko Anušić, te Aleksandra Đuričić i Miroslav Radovanović, navode iz Zavoda.

Na štandu Zavoda za udžbenike Istočno Novo Sarajevo u petak, 28. oktobra, sa početkom u 18 časova biće organizovano potpisivanje romana "Čudovište iz Savskog jezera" i druženje sa čitaocima književnika Vojislava Todorovića.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Književnost

Radio Sa-RS