Menu
A+ A A-

''Maratonke'' nastupile na ''Danima pozorišta'' u Mrkonjić Gradu

  • Objavio:   Miljan Rasevic

pale maratonci1Osmi po redu ''Dani pozorišta'' održani su u Mrkonjić Gradu, a tokom trajanja ove manifestacije nastupilo je šest izuzetno kvalitetnih predstava u takmičarskom dijelu.

Donismo vam mali dio atmosfere sa festivala ''Dani pozorišta'' na kom su, između ostalih, nastupili i glumci Studentskog pozorišta iz Pala sa svojom dobro poznatom predstavom ''Maratonci trče počasni krug'' u ženskoj izvedbi.

Festival je otvorila predstava ''Čaj od jasmina'' pozorišta ''Teatar Balkan Novi Pokret'' iz Beograda. Susrete je na simboličan način otvorio poznati srpski glumac Slobodan Boda Ninković.

U devet festivalskih dana, posjetioci su mogli da pogledaju isto toliko pozorišnih ostvarenja raznih pozorišta iz Srbije i Republike Srpske. Puna sala Kulturnog centra ''Petar Kočić'' bila je dobar domaćin i na predstavi ''Maratonci trče počasnih krug'' u ženskoj izvedbi Studentskog pozorišta iz Pala.

''Zadovoljni smo nastupom pred publikom u Mrkonjić Gradu. Publika nas je lijepo dočekala i ugostila, a mi smo se trudili da ih zabavimo i ostavimo dobar utisak. Sve pohvale za organizatore festivala, koji već osam godina vrijedno rade na jako dobrom projektu, kao što su ''Dani pozorišta''. Drago mi je što smo bili dio te sjajne ekipe'', rekla je za Sarajevo-RS  Tanja Kenjić, jedan od glavnih aktera u predstavi ''Maratonci trče počasni krug''.

 

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

Poslednji put izmenjenoponedeljak, 15 avgust 2016 15:18

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Pozorište

Radio Sa-RS