Menu
A+ A A-

Čubrilović pohvalio rad hora Muzičke akademije

  • Objavio:   Redakcija

hor muzicke akademije istocno sarajevoPredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović ocijenio je da članovi Ženskog kamernog hora "Banjalučanke" svojim uspjesima na najbolji način predstavljaju Banjaluku i Republiku Srpsku. Čubrilović je Horu "Banjalučanke" čestitao osvajanje zlatne medalje na Svjetskoj horskoj olimpijadi u Sočiju u Rusiji.

"Želim vam uspjeh u daljem radu i još mnogo medalja kojima će biti prepoznat i nagrađen vaš trud", poručio je Čubrilović u čestitki. Predsjednik Narodne skupštine čestitao je i Horu smjera za crkvenu muziku i pojanje Muzičke akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu osvajanje tri najviše nagrade na 26. međunarodnim horskim svečanostima održanim nedavno u Nišu.

"Raduje nas da je Hor Muzičke akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu, u jakoj konkurenciji od 13 profesionalnih horova iz zemalja okruženja i Evropske unije, osvojio čak tri najviše nagrade i dobio jednoglasnu ocjenu muzičkih kritičara da je najbolji na festivalu", navodi se u čestitki.

Čubrilović je Horu Muzičke akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu poželio još mnogo nagrada na budućim takmičenjima, uz poruku da njihov uspjeh i trud zaslužuju svaku pohvalu.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: SRNA

Foto: arhiva

Poslednji put izmenjenosreda, 13 jul 2016 12:27

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Muzika

Radio Sa-RS