Menu
A+ A A-

Manu Chao, Bajaga i Kerber na ''Lake festu'' u Nikšiću

  • Objavio:   Miljan Rasevic

lake fest niksic 2016Na šesti ''Lake fest'', koji počinje 11. i traje do 14. avgusta ove godine, u Nikšić stiže neponovljivi Manu Chao La Ventura. Pored njega među najpopularnim učesnicima, Nikšićani će uživati u nastupima Kerbera, Bajage i Instruktora, Sare Renar, Yu grupe, Sivila, Ramba Amadeusa & Five Winnetous-Sextet-a, Kultur Shock-a.

Na koncertu će nastupiti i TBF, Irish Stew, Punkreas, Nikola Vranjković, Mangrov, Stray Dogg, DST, Dejan Petrović - Big Band, Gužva u 16-estercu, Kiril Djaikovski feat tk Wonder & Mc Wasp. Prema pisanju portala mnemagazin.me, direktor Predrag Zečević se zahvalio ''Sea Dance''-u sa kojim je u saradnji ''Lake fest'' uspio da dovede Manu Čaoa na Krupac.

''Nakon nekoliko godina, rodila se lijepa saradnja sa ''Sea Dance festivalom'' koji je u sklopu sve ove priče odlučio da se uključi u čitavu kampanju i putem zajedničkog brendiranja i promovisanja ,,Manu Chao”-a da nam onu energiju koja nam je možda u dosadašnjem radu i falila, a to su marketinški kanali prema destinacijama i ljudima koji nama nisu dostupni. Nadam se da će se u narednim godinama proširivati i da svi koji radimo na promociji rok festivala budemo jedni drugima prijatelji i pomažemo jedni druge jer poplavi šunda i kiča i raznih rijalitija ne preostaje ništa drugo nego da složno ovoliko koliko nas je udružimo se i idemo dalje'', rekao je Zečević za ovaj portal.

Prve večeri, 11. avgusta, posvećenoj proslavi obnove desetogodišnjice obnove nezavisnosti Crne Gore, ulaz će biti besplatan za sve posjetioce, a publiku tada očekuju, između ostalih, nastupi Ramba Amadeusa i Bajage i Instruktora.

Što se tiče cijena ulaznica, one će koštati kao i prethodne godine. Deset evra za jednodnevnu kartu, a paket 25 evra. Ove godine, takođe, je organizovan besplatan kamp u kojem će biti smještena mala bina. Svi kamperi koji nisu rezidenti imaće obavezu da plate 50 centi po danu za kampovanje.

Učestvuj u nagradnoj igri “Upoznaj omiljeni bend”

Ove godine ''Lake Fest'' u okviru umjetničkog programa realizuje različite kulturno-umjetničke aktivnosti, a jedna od njih je nagradna igra pod nazivom “Upoznaj omiljeni bend”. Cilj nagradne igre je da se oživi duh ranijih izdanja festivala kroz fotografije posjetilaca i da se pruži priliku svim posjetiocima da upoznaju i provedu vrijeme sa svojim omiljenim bendom.

Da bi učestvovali na takmičenju potrebno je da Vašu omiljenu fotografiju sa prethodnih ''Lake Fest'' izdanja pošaljete od 1. do 10. jula na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

U e-mailu je potrebno naznačiti sljedeće podatke: ime i prezime, prebivalište, kontakt e-mail, kontakt telefon i nazive dva benda koje želite upoznati. Nakon prijema fotografija, ''Lake Fest'' tim će odabrati 30 fotografija i objaviti ih na zvaničnoj facebook stranici 11. jula.

Glasanje će se vrši isključivo preko zvanične stranice Lake Fest-a i trajaće od 11. do 30.jula. Tri autora fotografija sa najvećim brojem ‘’like-ova’’, dobiće priliku da upoznaju 1 od 2 benda koje su naznačili! Pobjednici će biti objavljeni 1. avgusta na zvaničnoj Facebook stranici festivala, nakon čega će biti kontaktirani od strane organizacije Lake Fest-a 2016.

Važno je naglasiti da su glasovi tj “like-ovi” validni samo od pratilaca zvanične facebook stranice.

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

Foto: fb page Lake fest

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Muzika

Radio Sa-RS