Menu
A+ A A-

Bijeljinski ''Beer fest'' okupio 30.000 posjetilaca

  • Objavio:   Miljan Rasevic

beer fest bijeljina 2016 koncertTrodnevni muzički festival "Bir fest" tradicionalno se u Bijeljini organizuje, a organizatori ističu da ovaj festival u najvećem semberskom gradu svake godine okupi preko 30.000 posjetilaca, koji u Bijeljinu dolaze iz cijele regije. Festival je počeo u petak, 1. jula, a završava se večeras koncertom koji počinje u 19 časova.

Na festivalu su nastupile brojne grupe poput bendova ''Dža ili bu'', ''Amadeus bend'', ''Big bend'' i trubači Dejana Petrovića. Prve večeri nastupili su ''Yu Grupa'' i bend ''Ničim izazvan''. Takođe, lokalni bendovi iz Bijeljine su imali priliku da publici promovišu svoj rad.

Ono što je obradovalo prisutne jeste besplatan ulaz za sve posjetioce u vremenskom periodu od 19 do 20:30 časova, a nakon toga ulaz se u petak i subotu plaćao dvije konvertibilne marke, dok će večeras koštati tri marke. Za posjetioce festivala obezbijeđen je VIP prostor, gdje dnevna ulaznica iznosi 10 KM.

Goran Bjelcanović, organizator "Bir festa", koji se održava na platou ispred Sabornog hrama, ističe da je za nastupe obezbijeđena vrhunska produkcija firme "Imperio" iz Bijeljine, što posjetioce približava evropskim kulturnim dešavanjima.

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

Foto: SRNA

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Muzika

Radio Sa-RS