Menu
A+ A A-

''OK Fest'' počeo uz hitove najvećih regionalnih zvijezda

  • Objavio:   Miljan Rasevic

ok fest 2016 koncertPrvu festivalsku noć OK Fest-a obilježili su odlični nastupi headlinera. Veče za pamćenje sinoć su svim posjetiocima priuštili bend "Babe“ koji je napravio odličnu atmosferu i zagrijao publiku pred izlazak sjajnog virtuoza na gitari Vlatka Stefanovskog i njegovog tria u čijem su nastupu svi posjetioci istinski uživali.

Pravu euforiju u publici izazvao je izlazak legendarnog slovenačkog benda Laibach, jednog od najautentičnijih muzičkih sastava u svijetu koji je poznat po specifičnoj scenografiji i sveopštem konceptu nastupa koji izlazi iz klasičnih koncertnih okvira“ .

Do ranih jutarnjih časova nakon nastupa velikih zvijezda publiku je zabavljao DJ Mika iz grupe Sopot.

Prije početka bogatog muzičkog programa drugi dan OK Festa nastavlja se raftingom i planinarenjem. Na našem OK stage-u u OK kampu, danas će svim posjetiocima provod za pamćenje priuštiti Dječaci koji stižu iz Splita i bend "Futavci“, a ljubitelji dobrog zvuka imaće priliku da uživaju uz zvuke klasične i jazz muzike na Relax stage-u i to uz: Jazz Poesy Cabaret i "Bambus“.

Osim za dobru muziku, večeri su rezervisane i za odlična filmska ostvarenja. Operacija kino i Sarajevo film festival i ovoga puta izabrali su sjajna ostvarenja, čija će projekcija biti u našoj cinema zoni, a za sve ljubitelje sedme umjetnosti večeras u 21:00 časova biće prikazan film “ Tragovi sandalovine“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor i foto: pressrs.ba

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Muzika

Radio Sa-RS