Menu
A+ A A-

Vojin Ćetković otvara 17. ''Teatar fest Doboj''

  • Objavio:   Miljan Rasevic

teatar fest doboj 2016U Doboju će sutra, 29. maja, početi 17. "Teatar fest Doboj", koji će otvoriti beogradski glumac Vojin Ćetković. U dobojskom Centru za kulturu i obrazovanje prvog dana festivala biće izvedena predstava "Noć bogova", u izvođenju beogradskog Zvezdara teatra, najavljeno je iz ovog centra.

Drugog takmičarskog dana, u ponedjeljak, 30. maja, publici će se predstaviti Narodno pozorište Tuzla predstavom "Budala na večeri", a u utorak, 31. maja, glumci Šabačkog pozorišta izvešće predstavu "Kidaj iz moje kuhinje". Četvrtog takmičarskog dana, u srijedu, 1. juna, nastupiće Grad pozorište Gradiška sa predstavom "Kumovi", a dan poslije glumci banjalučkog Narodnog pozorišta izvešće predstavu "Sinovi umiru prvi".

Posljednjeg dana festivala, u petak, 3. juna, glumci Gradskog pozorišta "Jazavac" iz Banjaluke će u revijalnom programu izvesti predstavu "Celo telo tu me boli". Predstave će pratiti stručni žiri koji čine Vlado Kerošević, Jovanka Stojčinović Nikolić i Gordana Vasić.

Cijena pojedinačne karte za predstave u takmičarskom dijelu je sedam KM. Prateći program ovogodišnjeg Teatra je izložba eksponata iz fundusa Likovne galerije "96" iz Prijedora.

"Teatar fest Doboj 2016" biće svečano otvoren u 19.00 časova.

 

 

 

 

 

 

Izvor: SRNA

Foto: ilustracija

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Pozorište

Radio Sa-RS