Menu
A+ A A-

Iznajmio ski opremu na Jahorini i nije vratio

  • Objavio:   Redakcija

policija srpskeU toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su četiri krivična djela, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode.

Policijskoj upravi Trnovo, 11.01.2018 godine oko 08:30 časova prijavljeno je da je nepoznati izvršilac ili više njih otuđio određenu količinu alata iz vikend kuće, u mjestu Polje, opština Trnovo, vlasništvo lica M.K.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužiteljstva Istočno Sarajevo, po čijem ovlaštenju je izvršen uviđaj i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela "Teška krađa".

Policijskoj stanici Pale, 11.01.2018 godine, oko 11:30 časova, O.P je prijavio da je nepoznati izvršilac ili više njih otuđio veću količinu alata i auto dijelova, sa rashodovanih putničkih motornih vozila, iz prostorija auto otpada, vlasništvo navedenog, u mjestu Bulozi, opština Istočni Stari Grad. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela "Teška krađa".

Policijskoj stanici Pale, 11.01.2018 godine, oko 12:00 časova, O.B je prijavio E.D iz Novog Grada, da nije vratio niti platio iznajmljenu ski opremu, iz ski rentala, vlasništvo navedenog, koji se nalazi na Jahorini.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela "Utaja".

 

 

 

Poslednji put izmenjenopetak, 12 januar 2018 15:00
nazad na vrh

Radio Sa-RS