RnR Records vam predstavlja – Hurleur

Napišite komentar

hurleurRnR Records je nastao pre svega kao želja da se rad na promociji rock kulture i promociji karijera ovdašnjih sastava i izvođača jednostano proširi i na izdavačku delatnost. Jedno je povezano sa drugim, i mislimo da je to ujedno i najbolje rešenje. Ideja oko osnivanja RnR Recordsa, kao i same realizacije je stigla veoma brzo i za praktično 2 meseca, objavljeno je 6 albumskih izdanja sastava iz Srbije. RnR Records su Predrag Jovanović i Branimir Lokner autori edicije “Rokenrol u kanadžama interneta” koji sa svojim prijateljima polako ali sigurno vraćaju prave vrednosti na pravo mesto.

 

Iz Negotina dolazi sastav Hurleur, aktivan od 2012-e godine. Po godinama ga čine izrazito mladi momci, ali sa već izraženim iskustvom. 

 

Svirački su tokom godina bili izrazito aktivni, a ne malu reputaciju stekli su nastupima na prestižnim ovdašnjim festivalima i manifestacijama kao što su: Belgrade Demo Fest Live“, „Exit“, „Arsenal Fest“, „Zaječarska gitarijada“… Svirali su veliki broj klupskih koncerata, a imaju i nekoliko zapaženijih nastupa u Bugarskoj, na kojima su stekli veliki broj poštovalaca. Izvode izrazito energičnu varijantu punk rocka, koja malo koga ostavlja ravnodušnim kada je izvode „uživo“.

 Konstantno su koncertno aktivni i imaju primereno sledbeništvo koje je uz njih tokom proteklih godina. Iza sebe imaju jedno Demo izdanje iz 2015-e godine naziva „CAI“, a tokom decembra 2017-e izlazi im debi full-length za „RnR Records“ – „JA“. Na albumu se nalazi 9 autoprskih pesama:

R.br. Ime kompozicije Trajanje Muzika Teksthurleur 1
1. Sam 02:19 Nikola Petrović Nikola Petrović
2. Mortalite 04:05 Nikola Petrović Nikola Petrović
3. Problem 02:35 Nikola Petrović Nikola Petrović
4. Briga me 02:00 Nikola Petrović Nikola Petrović
5. Grizi sistem 01:42 Nikola Petrović Nikola Petrović
6. Zauvek 03:09 Nikola Petrović Nikola Petrović
7. Naću tako mlad 02:04 Nikola Petrović Nikola Petrović
8. Pobuna pankera 01:58 Nikola Petrović Nikola Petrović
9. Ja 02:50 Nikola Petrović Nikola Petrović

Postavu koja je aktivna i koja je snimila album „JA“ čine : Nikola Petrović – gitara / vokal, Samir Dizdarević – gitara / vokal, Miloš Ilić – bas i Aleksa Dinić – bubnjevi.

 

RnR Records Team

 

 

 

 

 

 

link za digitalnu kupovinu: http://phonofile.link/ja-1http://phonofile.link/ja-1

 

 

 

Posljednja izmjena petak, 12 Januar 2018 11:26
Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh