Muškarac uhapšen na autobuskoj stanici zbog posjedovanja droge

Napišite komentar

autobuska lukavica 1

Policijski službenici PU Istočno Sarajevo su nakon prikupljenih operativnih saznanja u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS 11. januara oko 10.30 sati na parking prostoru u Ulici akademika Petra Mandića, opština Istočna Ilidža, lišili slobode lice inicijala A.N. iz Sarajeva zbog potojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Istočno Sarajevo, izvršen je pretres putničkog motornog vozila marke "BMW" koje koristi navedeno lice i u prtljažniku vozila pronađeno je pet PVC paketa sa sadržajem suve zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu skank, ukupne bruto mase oko pet kilograma.

U saradnji sa službenicima MUP-a Kantona Sarajevo, bit će izvršeni pretresi kuće i pomoćnih objekata koji su u vlasništvu ili koje koristi A.N.

Nakon dokumentovanja krivičnog djela, lice će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

 

 

 

 

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh