Pozorište ''Jazavac'' izvelo predstavu ''Malo blago''

Napišite komentar

maloblago1Predstava ''Malo blago'' režiserke Slađane Kilibarde odigrana je večeras u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, u okviru 22. Festivala maliih scena i monodrame, koji se održava u Istočnom Sarajevu.

Glumci Gradskog pozorišta ''Jazavac'' iz Banjaluke, Nataša Ivančević, Slađana Zrnić i Belinda Božićković su zabavili publiku sjajnom izvedbom ove predstave. Glumica ove predstave, Slađana Zrnić, rekla je da predstava ''Malo blago'' , koju je napisala Elen Marfi, a režirala Slađana Kilibarda iz Zagreba nailazi na mnoštvo komentara, koji su uglavnom pozitivnog karaktera. 

Takođe je dodala da Gradsko pozorište iz Banjaluke ima sjajne glumce, koji će pokušati publici približiti poruku ove predstave.

Pored učešća na mnogobrojnim festivalima, Gradsko pozorište ''Jazavac'' predstavu ''Malo blago'' odigralo je u Zagrebu, Trebinju, Mostaru, Banjaluci, gdje su osvojili najbolje nagrade. Sa ovom predstavom 22. Festival malih scena i monodrame u Istočnom Sarajevu je završem. Nakon završetka predstave uslijedila je dodjela nagrada učesnicima Festivala, a zatim i svečano zatvaranje.

 

 

 

 

Posljednja izmjena subota, 09 Decembar 2017 22:01
Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh