Menu
A+ A A-

Svjetski modni stil zarazio Balkan

  • Objavio:   Redakcija
moda mama i kcerka
Moderne kombinacije za roditelje i djecu - identične! Trend je koji je godinama unazad zastupljen u svijetu, a koji u posljednje vrijeme vjerno prati i BiH. Od cipelica i trakica, do kravatica i haljinica, odjevne su kombinacije koje su postale modno pravilo 21. vijeka za male, ali i za one velike.
 
Dakle, pravilo je jednostavno - obući se kao mama kraljica, a bebu obući u stilu bebe kraljevskog porijekla!
 
Glamurozna modna pompa istog stila oblačenja preplavila je i društvene mreže. Na Fejsbuku se mogu naručiti interesantni komadi odjeće i obuće za mame, odnosno tate i njihove mališane.
 
Danijela Babić, (31), putem Fejsbuk stranice “Bebi Cipelice MakiMaki” prati ovaj simpatični modni trend.
 
- Sa radom sam počela prije 5 godina. Prvo sam radila cipelice i trakice za bebe, i suknjice od tila. Uskoro su mame počele naručivati i za sebe suknje od tila i trakice ili rajfove, da bi na rođendanu ili krštenju bile usklađene sa bebama. Nakon toga sam krenula sa odjećom. Većinom su to iste ili slične haljine za mamu i bebu, leptir mašne ili kravate za tatu i sinove. Sada većinom radim pamučne majice, haljine, helanke, trenerke, kapice i slično. Narudžbe svakodnevno stižu i tako se prilagođavam – ispričala je Danijela za “EuroBlic”.
 
 
Kravate i leptir mašne, priča da su 4 KM, haljine za mamu i bebu su od 45 do 60 KM uglavnom, mada ima i skupljih modela – kaže Danijela na kraju.
Poslednji put izmenjenonedelja, 22 oktobar 2017 14:24
nazad na vrh

Društvo

Radio Sa-RS

facebook_page_plugin

Sarajevo-RS.com