Menu
A+ A A-

Zapaljen automobil

  • Objavio:   Redakcija

122 policija vrataU toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su dva krivična djela, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Sokolac, 18.10.2017. godine, oko 03,05 časova, prijavljeno je da na parking prostoru u ulici Cara Lazara, opština Sokolac gori putničko motorno vozilo marke „Reanult“, tip „Megan“, vlasništvo M.G. iz Sokoca.
Pripadnici Vatrogasne jedinice Sokokac, ugasili su požar, a na navedenom vozilu nastala je veća materijana šteta.


O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, po čijem ovlaštenju su policijski službenici izvršili uvuđaj na lica mjesta i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

 

Policijsi službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo postupajući po akciji „Šuma 2017“, 18.10.2017. godine pronašli su 17 trupaca jele i smrče, ukupne mase 6,95 m3, u krugu postrojenja za primarnu preradu drvnih sortimenata, vlasništvo Z.Ć. u mjestu Ljubogošta, opština Pale, koji nisu bili obilježeni šumarskim žigom i potiču iz krivičnog djela.


Po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, policijski službenici izvršili su uviđaj i u toku je rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela „Prikrivanje“.

 

nazad na vrh

Istočno Sarajevo

Radio Sa-RS

facebook_page_plugin

Sarajevo-RS.com