Menu
A+ A A-

Uspostavljena saradnja "RAKIA BAR"-a i Gradske pijace Pale

  • Objavio:   Biljana Orasanin

gradska pijacaU  prostorijama Gradske pijace Pale danas je postignut dogovor o dugoročnoj saradnji između  predstavnika firme "Re desing" iz Beograda, uprave Gradske pijace i Turističke organizacije Istočnog Sarajeva.

Marketing menadžer Gradske pijace Pale Nemanja Vučetić smatra da je saradnja sa kreativnim timom "Rakija bara" od izuzetnog značaja.

"Posebno želimo da istaknemo saradnju sa kreativnim timom "RAKIA BAR"-a. Oni su ovdje sa nama da nam svojim znanjem i iskustvom pomognu u organizaciji 'Noćnog marketa' ", istakao je Vučetić.

Predstavnici "RAKIA BAR"-a su pripremili dolazak izlagača iz Srbije koju će se predstaviti Paljanima na dan održavanja "Noćnog marketa".

Direktor firme "Re desing" Branko Nešić istakao je da se mogu pohvaliti sjajnom ogranizacijom beogradskih noćnih marketa.

"Kreativna energija i jedinstvena ponuda ispostavila se kao jedinstveni koncept koji želimo da podijelimo sa kolegama sa Pala. Ova manifestacija predstavlja fantastičnu konekciju dva mlada tima sa željom da napravimo širu regionalnu priču", smatra Nešić.

Branka Spasojević iz Turističke organizacije Istočno Sarajevo rekla je da im je izuzetno zadovoljstvo da ubuduće  izlažu zajedno sa "RAKIA BAR"-om i predstave Jahorinu u Beogradu, kao što će i oni dovesti svoje izlagače da učestvuju ovdje.

Gradska pijaca Pale organizuje drugi "Noćni market" koji se održava 20. oktobra na kojem će se predstaviti veliki broj izlagača, lokalnih poljoprivrednih proizvođača, proizvođača nakita, domaće kozmetike te ostalih proizvoda.

 

 

 

Poslednji put izmenjenosubota, 14 oktobar 2017 22:11
nazad na vrh

Istočno Sarajevo

Radio Sa-RS

facebook_page_plugin

Sarajevo-RS.com