Besplatno skijanje na Jahorini za osnovce i srednjoškolce iz Pala

Napišite komentar

ljevnaic jugovic ugovor Direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan Ljevnaić i načelnik opštine Pale Boško Jugović potpisali su danas ugovor o besplatnom skijanju na Jahorini za sve zainteresovane osnovce i srednjoškolce sa područja ove opštine.

Ljevnaić je novinarima rekao da je to jedna od najvažnijih odluka koju je Olimpijski centar donio, te istakao da smatra da time podstiču društvenu odgovornost i podstiču djecu da se vrate sportu, i imaju zdrave navike.

„U prethodnom periodu, deca su ovde rasla, gledala su Jahorinu, ali zbog cene pasa i opreme nisu bila u mogućnosti da se zbog toga bave skijanjem. Od danas neće imati taj problem, biće prijatelji Jahorine“, istakao je Ljevnaić.

Osim toga, rukovodstvo Olimpijskog centra „Jahorina“ za ovu sezonu će obezbjediti „Ski vrtić“, odnosno ski poligon za djecu, jer prema riječima Ljevnaića, djece skijaša na svjetskoj sceni je veoma malo, te će ovim potezom pokušati da što više djece vrate na planinu i okrenu ih ka zdravom sportu.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da opština i Olimpijski centar „Jahorina“ „dišu zajedno“, te zajedno pokušavaju da vrate planini sjaj koji je imala u olimpijska vremena.

Prema Jugovićevim riječima, besplatno skijanje za sve osnovce i srednjoškolce od strane uprave OC „Jahorina“ je velika stvar za opštinu Pale.

 

 

 

 

 

 

Posljednja izmjena ponedjeljak, 02 Oktobar 2017 17:37
Ovdje napišite svoj komentar...
Otkaži
Prijavi se kao
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh