Odbojkaši „Jahorine“ gostuju „Majevici“

  • Autor 
  • Objavljeno u Sport
Napišite komentar

odbojkasi jahorine 2017 18MOK „Jahorina“ danas igra utakmicu 2. kola Prve lige Republike Srpske protiv „Majevice“ u Loparama.

Izabranici trenera Dalibora Mićića sa provjerenim premijerligaškim snagama, Tomićem, Bjelovićem, Kuzmanovićem, Stanišićem, Kambićem, Jelaškovićem pojačali su sastav i „skockali“ ga za elitni razred bh. odbojke.

Paljani su u prvenstvo ušli bez startera, Srđana Furtule, popularnog Predraga Košarca Košketa, Nenada Pelemiša i „libera“ Jove te sa skromnim ambicijama ulaze u šampionat, ali u jedno smo sigurni.

Izabranici stratega Gorjana Vuksanovića, Marko Simović, Ognjen Veselinović, Mladen Furtula, Predrag Močević, Todor Obradović, Vlado Gluhović, Bojan Vidić i ostali u svom posjedu nemaju „bijelu zastavu“ i daće sve od sebe da što skuplje prodaju svoju kožu protiv favorizovanog rivala te se očekuje lijepa odbojkaška predstava.

Utakmica između odbojkaša „Majevice“ i „Jahorine“ počela je u 18:00 časova u Loparama, a meč sude Jelena Ristivojević i Nemanja Mićić, a delegat- kontrolor je Nikola Košević.

 

 

 

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh