Nagrađeni najčitaoci Dječije biblioteke

Napišite komentar

najcitaoci djecija bibliotekaU okviru akcije „Najčitalac Dječije biblioteke“ koju je sprovela Matična biblioteka Istočno Sarajevo tokom ljetnog raspusta, danas su nagrađeni „najčitaoci“ za svoj trud.

Prvu nagradu u kategoriji mlađih čitalaca osvojila je Žana Avlijaš, koja je pročitala 17 knjiga, drugi je Gavrilo Bojović koji je pročitao knjigu manje i treća je Una Jamina koja je pročitala 15 knjiga ovog ljeta.

U kategoriji starijih čitalaca, prvo mjesto dijele Anđela Skramončin i Vuk Bogdan Brajović koji su pročitali po 25 knjiga, druga je Ivana Ikić sa 23, a treća Anđela Vuković sa 15 pročitanih knjiga.

Povodom proglašenja najuspješnijih čitalaca Dječije biblioteke organizovan je poseban program u kome su učestvovali polaznici radionica ove biblioteke i pjesnikinja Marijana Petronić.

U nastavku aktivnosti Matične biblioteke, a u cilju podsticaja djece i roditelja da koriste usluge biblioteke, od ponedjeljka 2. oktobra kreće program za djecu predškolskog uzrasta koji će se održavati pod sloganom „Uz pomoć mame, tate, bake ili deke postani čitalac Dječije biblioteke“.

 

 

 

 

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh