Duševni bolesnici se šetaju ulicama

Napišite komentar

bijeljina grad iz vazduhaTri djevojčice starosti od 12 do 14 godina, večeras je na ulici u centru Bijeljine verbalno napao duševnik bolesnik N.B. (30).

On je na djevojčice nasrnuo i nožem, ali su one uspjele da se otrgnu i pobjegnu, nakon čega su dozivajući pomoć pritekle komšijama koji su ih spasile.

One su se, prema pisanju portala „BN“ televizije, vraćale se kući iz škole, kada ih je u Ulici Kulina bana u Bijeljini presreo N.B. i počeo da više na njih psujući jednoj od njih „srpsku majku“.

„Počeo je da galami, da psuje srpsku majku. Uhvatio je jedno dijete za kragnu. Djevojčice su vrištale“, rekao je „BN“ televiziji očevidac Dragiša Veselinović, koji radi u obližnjoj autopraonici.

Dalje navodi da je napadač u ruci imao nož i da je na njega zagalamio.

„Zagalamio sam na njega, a on je potrčao, preskočio ogradu, ušao u kuću i zaključao se. Na poziv, policija je za nekoliko minuta došla i napadač je priveden“, priča očevidac Dragiša Veselinović.

Otac jedne od devojčica kaže da je bilo strašno, da su deca drhtala od straha.

„Kažu da je duševni bolesnik, ali meni nije tako izgledao, ali i ako jeste pitam se da li ova država ima ikakvu adekvatnu ustanovu da ih skloni sa ulice i zaštiti našu djecu“, pita vidno potresen roditelj, piše portal „BN“.

Prema riječima očevidaca, ovo nije prvi put da isti nasilnik napada prolaznike i komšije.

 

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh