Srđan Furtula novi trener kadetkinja ŽOK „Jahorina“

Napišite komentar

tadic furtula kadetkinjeDok se prvi tim ŽOK „Jahorine“ pod kormilom trenera Danila Tadića sprema za predstojeću sezonu u Premijer ligi BiH i utakmice u Kupu Republike Srpske, kadetsku selekciju u ovom klubu od danas je preuzeo Srđan Furtula.

Furtula je bivši kapiten MOK „Jahorina“ koji se danas sa predsjednikom ŽOK „Jahorine“ Branislavom Blagojevićem i šefom stručnog štaba Danilom Tadićem dogovorio da će u buduće trenirati i predvoditi kadetsku selekciju.

Pred njim je zadatak da formira solidan tim od 29 igračica kojih će imati na raspolaganju i spremi ih za predstojeća takmičenja.

Osim Furtule, veliku ulogu u klubu igra i bivša igračica „Jahorine“, a sada pomoćnica trenera Danila Tadića Svetlana Blagojević.

Blagojevićeva od ove sezone, ne samo što će sjediti sa Tadićem na klupi novog premijerligaša, nego će trenirati i raditi sa predpioniorskom i juniorskom postavom ŽOK „Jahorine“.

Takođe, čovjek sa mnogo iskustva u ovom klubu je i Radoje Pandurević, trener pionirki „Jahorine“, koje su prošle sezone zabilježile sjajne rezultate, ali se nisu uspjele plasirati u viši rang.

Klub od ove godine, prema procjeni trenera Tadića broji 102 člana, a uprava očekuje dobre rezultate, kako prvog tima, tako i mlađih selekcija.

Odbojkašice prvog tima „Jahorine“ u petak, 15. septembra 2017. godine putuju na prijateljski turnir „Galeb kup“ u Bar, gdje će se družiti i igrati protiv nekoliko timova iz Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, a moguć je nastup i nekih srpskih timova.

 

Posljednja izmjena petak, 08 Septembar 2017 22:27
Ovdje napišite svoj komentar...
Otkaži
Prijavi se kao
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh